Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvrsni 'sudar'

Udaraljkaši iz Samobora nastupili na završnici 25. Brodskog glazbenog ljeta

udaraljke,Sudar
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
25.07.2014.
u 00:01

Pet mladih samoborskih udaraljkaša su, svirajući na marimbi, vibrafonu, ksilofonu, kongeu, bongosi, bubnjevima i drugim udaraljkama, Brođanima pružili nezaboravan glazbeni doživljaj

Na ljetnoj pozornici ispred Kazališno koncertne dvorane "Ivana Brlić Mažuranić" izvrsnim koncertom Udaraljkaškog ansambla "Sudar" iz Samobora večeras je završeno jubilarno 25. Brodsko glazbeno ljeto.

Pet mladih samoborskih udaraljkaša Nikolas Sinković, Luka Pešutić, Josip Blašković, Filip Merčep i Goran Gorše svirajući na marimbi, vibrafonu, ksilofonu, kongeu, bongosi, bubnjevima i drugim udaraljkama Brođanima su pružili nezaboravan glazbeni doživljaj.

"Sudar Percussion" osnovali su prije 3 godine, a  namjera im je promicanje i razvoj udaraljkaške glazbe, te popularizacija udaraljki koje zauzimaju sve značajnije mjesto u izvedbama brojnih glazbenih žanrova.  Na programima ovogodišnjeg ​g​lazbenog ljeta Brođani su tijekom lipnja i srpnja uživali u ukupno jedanaest vrhunskih glazbeno-scenskih i plesnih programa, te koncerta orkestralne, komorne i solističke glazbe​,​koji su se održavali na više lokacija u gradu.

>>Koncertom ansambla Trio Elogio počinje PagArt Festival

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije