Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABAVA ZA NAJMLAĐE

U brodskoj tvrđavi održan 4. Dječji sajam

Dječji sajam
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/15
14.09.2014.
u 23:52

Uspješno su izliječeni svi bolesni medvjedići koji su bolovali od raznih bolesti poput nedostatka prijateljstva i ljubavi

Grad Slavonski Brod po četvrti je put bio domaćin Dječjeg sajma u brodskoj Tvrđavi. Na sreću ovaj put kiša nije pokvarila sajamski ugođaj, pa je više tisuća mališana i njihovih roditelja po lijepom vremenu uživalo u brojnim sadržajima na otvorenom, ali i u velikim šatorom u kojem je bio priređen izložbeni dio, te cjelodnevni zabavni program. Kao i prijašnjih godina, već tradicionalno, interes za sajam pokazuje sve veći broj izlagača dječje opreme i igračaka. Ove godine bilo ih je šezdesetak, a posjetiteljima sajma na raspolaganju su bile i brojne radionice za djecu, zanimljiva edukativna savjetovanja, face painting, plesni program, dječje kazališne predstave i još puno toga.

Na pozornici smještenoj u velikom šatoru tijekom čitavog dana nizali su se nastupi brodskih vrtićanaca, plesne točke Sportsko-plesnog kluba "Top dance", "Cascavela" i Studija za moderni i klasični ples "Brodskih leptirića", a kazališne predstave pred mališanima su izvodili članovi Dječjeg kazališta "Ivana Brlić Mažuranić" i gosti iz Zagreba Dječje kazalište "Smješko". Posebno zanimljivo bilo je u kutku Dječje bolnice za medvjediće u koju su mali posjetitelji sajma na izlječenje donosili svoje plišane ljubimce. Uspješno su izliječeni svi bolesni medvjedići koji su bolovali od raznih bolesti poput nedostatka prijateljstva i ljubavi, bolova u stomaku, glavobolja ili pak polomljenih šapica , a mališani su u ulozi liječnika i roditelja uspješno savladali strah od injekcija i bolnice.

>> Dječji sajam okupio 55 izlagača i stotine mališana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije