Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25 novih pjesama

Sve spremno za vukovarski Bonofest 2013.

marija i ivana husar
Petar Glebov/Pixsell
12.04.2013.
u 13:50

Vukovarski festival duhovne glazbe Bonofest 2013. održava se 4. svibnja u crkvi sv. Filipa i Jakova i Pastoralnom centru sv. Bono.

Pripreme za ovogodišnji vukovarski festival duhovne glazbe Bonofest 2013. su u završnoj fazi te su već odabrane i pjesme koje će se izvoditi na festivalu koji se održava 4. svibnja u crkvi sv. Filipa i Jakova i Pastoralnom centru sv. Bono.

Prema najavama predsjednika Organizacijskog odbora fra Ivice Jagodića ove godine biti će izvedeno 25 novih autorskih skladbi.

- I na ovome festivalu želja nam je da se mladi međusobno upoznaju i zbliže, te da jedni drugima budu poticaj u stvaranju što kvalitetnije hrvatske duhovne glazbe, stoga smo u tu svrhu i pripremili takav program - rekao je fra Jagodić.

Organizatori navode da će u okviru programa biti organizirane i radionice na četiri teme i to teksta, glazbe, aranžmana i interpretacije. Navedene radionice voditi će Goran Kovačić, Saša Miočić, Ivana i Marija Husar i Josipa Dević.

>>Glazbena škola seli u prostore koje godinama koristi Konzulat Srbije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije