Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idila

SDP i HNS u Vinkovcima zajedno

Zoran Milanović i Vesna Pusić
Patrik Macek/PIXSELL
19.01.2014.
u 13:47

Budući HNS na posljednjim lokalnim izborima nije prešao izborni prag, dogovorena je suradnja i pomoć preko Kluba vijećnika SDP-a.

Nastavljaju se političke konzultacije SDP-a na razini Grada Vinkovaca. Održan je prvi radno-konzultativni sastanak u ovoj godini novoizabranih rukovodstava gradskih organizacija SDP-a i HNS-a na kojemu je napravljena gruba post-izborna analiza prošlogodišnjih lokalnih izbora.

Budući HNS na posljednjim lokalnim izborima nije prešao izborni prag, dogovorena je suradnja i pomoć preko Kluba vijećnika SDP-a te aktivno uključivanje HNS-a u analizu točki dnevnog reda budućih sjednica Gradskog vijeća upravo preko Kluba vijećnika SDP-a u gradskom parlamentu. Načelno je dogovoreno i da će se s obje strane formirati stručni timovi ili odbori po određenim temama te da će se do sljedećeg sastanka napraviti i makroplan radnih sastanaka dvaju političkih stranaka za 2014.

Kroz raspravu se došlo do jasnog zaključka da problema u gradu Vinkovcima ima previše te o njiam treba raspravljati na politički argumentiran način uvažavajući i njegujući princip stručnosti i međusobnog uvažavanja. Nakon sastanka nazdravili su novom početku političke suradnje te su otvorena i ostala politička pitanja koja su se odnosila na buduću političku suradnju na razini grada Vinkovaca, poglavito na modernizaciju i informatizaciju gradske uprave kao i izgradnju zatvorene gradske tržnice - bitne projekte koje treba realizirati čim prije sve na dobrobit građana Vinkovaca.

Ključne riječi

Komentara 2

OS
osica
14:28 19.01.2014.

HNS - nisu prošli izborni prag u Vinkovcima na prošlim lokalnim izborima , ali bi sada malo sudjelovali u vladnju gradom. kako to - zar su SDP -ovci nesposobni , ili ...je opet neka trgovina .

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
20:46 19.01.2014.

Ma sad ce sigurno osvojiti 75% na svim izborima jer nema Čačića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije