Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
manifestacija

Privredna banka glavni donator 49. vinkovačkih jeseni

PBZ
Foto: Miroslav Flego
1/2
23.07.2014.
u 13:25

Vinkovačke jeseni dio su nacionalnog fundusa hrvatske kulturne baštine i mi ćemo donirati i 50. izdanje manifestacije jer je malo ovakvih događaja koji čuvaju izvornost i autohtoni hrvatski izričaj, rekao je Prka

Predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb Božo Prka s predsjednikom Organizacijskog odbora Vinkovačkih jeseni, gradonačelnikom Mladenom Karlićem svečano je potpisao donatorski Ugovor prema kojem je Privredna banka Zagreb glavni donator 49. Vinkovačkih jeseni. - Zahvaljujem predsjedniku Uprave, Boži Prki na dugogodišnjem prijateljstvu i partnerskoj suradnji s Gradom Vinkovcima te na posebnoj ljubavi prema Vinkovačkim jesenima.

PBZ sve ove godine doprinosi organizaciji manifestacije čime direktno pomaže i potiče očuvanje hrvatske tradicijske kulture i baštine. Ponosni smo što je Privredna banka Zagreb glavni donator 49. Vinkovačkih jeseni - rekao je Karlić, a Božo Prka je izrazio zadovoljstvo što može donirati manifestaciju 49. vinkovačke jeseni koje se održavaju od 12. do 21. rujna pod glavnim medijskim pokroviteljstvom Večernjeg lista. - Sretni smo možemo pristupiti donatorskom Ugovoru i čestitam Vam što 49 godina uspješno čuvate hrvatsko nacionalno bogatstvo. Sretni smo što možemo podržati ovakvu kulturnu manifestaciju koja obogaćuje hrvatski nacionalni korpus.

Vinkovačke jeseni dio su nacionalnog fundusa hrvatske kulturne baštine i mi ćemo donirati i 50. izdanje manifestacije jer je malo ovakvih događaja koji čuvaju izvornost i autohtoni hrvatski izričaj. Sretni smo što možemo biti dio toga - rekao je Božo Prka.

>> Završne pripreme za 49. vinkovačke jeseni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije