Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Grizelj

Povjerenik za Vukovar posjetio upravu

Damir Grizelj
Foto: Branimir Bradarić
14.04.2014.
u 14:21

Prema očekivanjima izvanredni izbori će se održati tijekom mjeseca lipnja poslije čega slijedi proces konstituiranja vijeća

Damir Grizelj, povjerenik za grad Vukovar kojega je imenovala Vlada RH, danas je posjetio vukovarsku gradsku upravu. Rimac još uvijek nije službeno stupio na dužnost povjerenika, ali je u grad došao kako bi se upoznao sa zaposlenima. On će i službeno preuzeti zakonodavnu i izvršnu vlast u Vukovaru sa danom objavljivanja njegovog imenovanja u Narodnim novinama. Na dužnosti povjerenika Rimac će ostati sve dok na izvanrednim izborima ne bude izabran gradonačelnik Vukovara i konstituirano Gradsko vijeće. Prema očekivanjima izvanredni izbori će se održati tijekom mjeseca lipnja poslije čega slijedi proces konstituiranja vijeća.

Na službenoj stranici Grada Vukovara objavljena je i informacija da je Željko Sabo u jednoj od svojih posljednjih aktivnosti 10. travnja, prije nego li je Vlada imenovala povjerenika s čime je okončana i njegova dužnost gradonačelnika, zatražio financijsku potporu za sufinanciranje larvicidnih i adulticidnih tretmana komaraca na području grada u 2014. godini. Sabo je od Vade RH zatražio pomoć u iznosu od 2 milijuna kuna.

>> Vukovarski SDP-ovci vjeruju da je njihova stranka već izgubila taj grad

Ključne riječi

Komentara 1

ZR
zrnno
14:59 14.04.2014.

Nije Rimac, nego Grizelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije