Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Područje vukovara

Ponovno predaja i pronalazak naoružanja zaostaloga iz Domovinskog rata

pištolj, oružje
Marko Prpić/PIXSELL
15.01.2014.
u 09:23

Jedna osoba jučer je dragovoljno policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu predala dvije ručne bombe, jedan kilogram gospodarskog eksploziva, 12 komada detonatorskih kapisli, 250 komada različitog puščanog streljiva i 20 komada sačmenog streljiva

Nastavlja se i dalje praksa predavanja naoružanja zaostaloga iz Domovinskog rata na području Vukovarsko – srijemske županije. Tako je osoba, koja je željela ostati anonimna, jučer dragovoljno policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu predala dvije ručne bombe, jedan kilogram gospodarskog eksploziva, 12 komada detonatorskih kapisli, 250 komada različitog puščanog streljiva i 20 komada sačmenog streljiva.

Istoga dana je u pomoćnim prostorijama, uz obiteljsku kuću u Račinovcima, 53-godišnjak pronašao ruski automat (PPSH M42), tenkovsku antimagnetnu minu, tri ručne bombe, jednu improviziranu bombu i 12 komada streljiva za automatsku pušku. Sve dragovoljno predane i pronađene minsko-eksplozivne tvari pohranjene su u skladište PU Vukovarsko-srijemske do uništenja.

>>Predano oružje zaostalo iz Domovinskog rata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije