Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
33. poslovnica

Otvorena poslovnica Sberbanke u S. Brodu

Slavonski Brod
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
15.04.2014.
u 19:22

To ​je za sada njihova ​33​.​ poslovnica u poslovnoj mre​ž​i banke ​​koja obuhva​ć​a ​ukupno ​24 hrvatska grada​ i​​ time ​zapravo pokriva sve regije​.

U prisustvu brojnih uzvanika iz političkog i gospodarskog života grada i županije ​​danas je u Krešimirovoj ulici svečano ​otvorena​ poslovnica ​Sberbank​​ u Slavonskom Brodu. ​To ​je za sada njihova ​33​.​ poslovnica u poslovnoj mre​ž​i banke ​​koja obuhva​ć​a ​ukupno ​24 hrvatska grada​ i​​ time ​zapravo pokriva sve regije​. ​Poslovnica u Slavonskom Brodu​ pored poslovanj​a​ s​a​građanima i tvrtkama​ pruža i mogućnost korištenja​ ​vlastitog bankomata​, te kreditnog savjetovališta za građane​, a povodom otvorenja ​poslovnice ​Brođanima su ​p​onudili i​ ​brojne pogodnosti.​

- ​Sberbank je banka s konkurentnim proizvodima prilagođenim potrebama i željama klijenata​ ​te prva i jedina banka na hrvatskom tržištu koja nagrađuje svoje klijente za urednu otplatu kredita​. ​Riječ je ​o tzv. "​Cash Back​"​ nenamjenskim kreditima​,​ jedinstvenim na hrvatskom tržitštu​,​ jer klijentima koji redovito otplaćuju svoje kreditne obveze omogućuje povrat sredstava do ​čak ​​deset tisuća kuna​ - istaknula je na svečanosti otvorenja​ ​predsjednica Uprave Andrea Kovacs-Wöhry​.​​

Inače, Sberbank​ pripada grupi vodećih banaka u Europi​ i jedna​ je​od ​brzo rastućih globalnih financijskih institucija​. Deveta ​je ​banka po udjelu u ukupnoj aktivi na hrvatskom bankarskom tržištu​.​ Prošle je godine​ u godišnjem izboru uglednog britanskog financijskog mjesečnika Euromoney proglašena najboljom bankom u regiji srednje i istočne Europe​.​ Sberbank Europe AG sa sjedištem u Beču tvrtka​ je​ kćer najveće ruske banke Sberbank​ i upravlja mrežom od devet banaka​ ​kćeri u osam zemalja srednje i istočne Europe: Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Ukrajini. Banka zapošljava ​oko ​4.500 zaposlenika u 280 poslovnica​.​Poslovne aktivnosti Sberbank Europe fokusirane su na velika poduzeća, malo i srednje poduzetništvo, poslovanje s građanima, projektno financiranje i transakcije s klijentima koji su proslijeđeni od strane drugih banaka u grupaciji​.

>>Mark Arnold: U Hrvatskoj sad svi žele raditi s Rusima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije