Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najuspješnija predstačajna nagodba

Nema opasnosti od isključenja grijanja Vinkovčanima

radijator
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
28.12.2013.
u 11:40

Trgovački sud u Osijeku ocijenio je predstečajnu nagodbu vinkovačke tvrtke GTG, Grijanje, Tržnica, Groblje, najuspješnijom od srednjih i malih tvrtki i prihvatio plan operativnog i financijskog restrukturiranja

Trgovački sud u Osijeku ocijenio je predstečajnu nagodbu vinkovačke tvrtke GTG, Grijanje, Tržnica, Groblje, najuspješnijom od srednjih i malih tvrtki i prihvatio plan operativnog i financijskog restrukturiranja prema kojemu je s vjerovnicima postignut dogovor o vraćanju dobovanja u roku od pet godina.

GTG duguje Plinari istočne Slavonije oko 4 milijuna kuna i najveći je vjerovnik, ali je pitanje vraćanja duga riješeno pa nema opasnosti da bi Vinkovčani mogli usred zime ostati bez grijanja.

- Redovito podmirujemo obveze prema dobavljaču plina i nema ni pomisli da bi moglo stati grijanje. Ostvarili smo kredit od 1,5 milijuna kuna za investicije i za koji smo suglasnost dobili od Grada Vinkovaca, a koji ćemo utrošiti u popravljanje kvarova koji se tijekom grijane sezone pojavljuju na toplovodima od kojih su neki stari i 40 godina. Sve to jamči bolje usluge grijanje prema našim građanima. Od kada postoji GTG grijanje nije stalo ni jedne minute pa jamčimo da će tako biti i ove sezone - kaže Elvis
Kovačević, direktor GTG-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije