Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akrobatski rock'n'roll

Na svjetskom kupu Brođanke osvojile osmo mjesto

akrobatski rock'n'roll
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/6
22.07.2014.
u 18:57

Taj uspjeh ujedno je i prvi veliki međunarodni uspjeh ovog članovima i stažom mladog kluba.

U velikoj vijećnici županijske uprave upriličen je svečani prijem za članove, trenere i voditelje slavonskobrodskog Sportskog plesnog kluba "Astra" nakon što su na nedavno održanom Svjetskom kupu juniora i ženskih formacija u akrobatskom rock'n'roll-u u talijanskom Riminiju ostvarili zapažen rezultat.

Ulaskom u finale natjecanja njihova ženska formacija "Xtreme" osvojila je izvrsno osmo mjesto u jakoj konkurenciji formacija iz cijeloga svijeta. Taj uspjeh ujedno je i prvi veliki međunarodni uspjeh ovog članovima i stažom mladog kluba.

Sportsko-plesni klub "Astra" pod vodstvom predsjednice, plesačice i trenerice Katice Stjepanović s prvim plesnim koracima započeo je početkom 2014.godine, a do sada su već osvojili 10 medalja na natjecanjima unutar Hrvatske, od toga pet je srebrnih, dvije brončane i tri zlatne medalje.

Klub trenutno ima tridesetak članova, a veći dio njih stekao je bogato plesno iskustvo plešući akrobatski rock'n'roll u preostala tri brodska plesna kluba. Na ovom značajnom međunarodnom uspjehu, pri čemu su se svrstali među osam najboljih plesača akrobatskog rock'n'roll-a u svijetu i time promovirali ne samo grad Slavonski Brod, Brodsko-posavsku županiju već i Republiku Hrvatsku, čestitao im je župan Danijel Marušić, te im obećao potporu županije u budućem radu.

>>Pljesak za svjetske klase

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Komentara 1

UZ
uzor10
20:13 22.07.2014.

Kako bi gospon župan i zamjenik proletili kroz ovu crnku.logicno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije