Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viceprvakinje

Na EP u Rumunjskoj vukovarske mažoretkinje osvojile tri srebra

mažoretkinje
Foto: VL
18.09.2014.
u 15:41

Voditeljica vukovarskih mažoretkinja Ivana Zujić kaže kako su Vukovarke u sve tri konkurencije još jednom odradile svoj posao bez greške i konkurenciju ostavile daleko iza sebe.

Na Europskom prvenstvu mažoretkinja, koje je proteklog vikenda održano u Targovištu u Rumunjskoj, mažoretkinje grada Vukovara osvojile su tri nove titule europskih viceprvakinja.

Voditeljica vukovarskih mažoretkinja Ivana Zujić kaže kako su Vukovarke u sve tri konkurencije još jednom odradile svoj posao bez greške i konkurenciju ostavile daleko iza sebe. - Iako smo osvojili srebro čestitke, koje dolaze sa svih strana, govore nam da nemamo zbog čega biti tužne s obzirom da smo apsolutno sve ostavili bez daha, pa čak i konkurenciju koja nas je potpuno zadivljeno gledala. Ove godine uistinu smo bile plesne kraljice prvenstva i poslužili smo kao uzor svima drugima, koji će sada godinu dana naporno trenirati kako bi uspjeli dostići našu razinu, te nam iduće godine biti dostojna konkurencija.

Vjerujte da je divan osjećaj kada Vas proglase viceprvakom Europe, a tribine i timovi iz drugih zemalja počnu skandirati Vukovar, bez obzira što nismo proglašeni prvacima. Divan je osjećaj kad timovi iz svih krajeva Europe naprave ogroman špalir kako bi s prvenstva na dostojan način ispratili europske viceprvakinje. Sigurna sam da to sve govori. U tom trenutku osjećale smo se kao prvakinje svijeta, jer ipak je priznanje struke najmjerodavnije mjerilo kvalitete, rekla je Zujić komentirajući još jedan veliki uspjeh vukovarskih mažoretkinja.

Dodaje i kako su nakon ovogodišnje turneje u Francuskoj, gdje su sudjelovale na festivalu cvijeća u Luchonu, vukovarske mažoretkinje dobile poziv da sudjeluju na festivalu u Nici u ožujku 2015. godine kao i da se nadaju španjolskoj turneji iduće godine. Zujić je pozvala sve zainteresirane djevojke i djevojčice od 5 do 25 godina da se priključe vukovarskim mažoretkinja jer krajem rujna počinju velike godišnje audicije. Upisi će biti održani 01. i 03. listopada 2014. u dvorani Gimnazije Vukovar u 20.00 sati. 

>> Mažoretkinje i bubnjari oduševili posjetitelje Špancirfesta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije