Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavonski brod

Mirka Dusparu za mobing optužila prva suradnica

sjednica gradskog vijeća u sSavonskom Brodu (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
27.04.2012.
u 15:28

Mirko Duspara negirao je njezine optužbe, ponovivši da je rad brodske Gradske uprave među najtransparentnijim u Hrvatskoj

– Gradonačelnik me onemogućava u normalnom radu i, ako se tako nastavi, tužit ću ga za mobing – kazala je zamjenica gradonačelnika Ilijana Vrbat-Pejić na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Slavonskog Broda. Odgovarajući na vijećničko pitanje, ona je istaknula da joj je onemogućeno sudjelovanje u radu kolegija, kako informacije iz Gradske uprave do nje dolaze na neodgovarajući način i da joj pročelnici na njezine upite ne daju potpune odgovore.

– Mislim da se sve to događa zato što sam ja, za razliku od Duspare, ostala u HSP-u. Međutim, mi bismo bez obzira na to morali surađivati, jer sam i ja izabrana voljom građana na izborima – kazala je Vrbat-Pejić.

Mirko Duspara negirao je njezine optužbe, ponovivši da je rad brodske Gradske uprave među najtransparentnijima u Hrvatskoj. Dodao je da je dogradonačelnica na to mjesto izabrana zahvaljujući tome što je bila postavljena na njegovu listu i kako ona još od travnja prošle godine odbija raditi. Prepucavanje čelnih ljudi Grada u sjenu je bacilo smjenu Hrvoja Andrića s mjesta predsjednika Gradskog vijeća.

Dojučerašnji HSP-ovac, a sada nezavisni vijećnik, smijenjen je odlukom 15 vijećnika iz redova HDZ-a, HSP-a, HSP-a dr. Ante Starčević, SDP-a i HSS-a, koji su za njegova nasljednika izabrali Ivicu Kovačevića iz HNS-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije