Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apel iz S. BRODA

Ministarstvo: Činimo sve što možemo, ali onečišćenje dolazi izvana

bosanski brod
Ivica Galović/PIXSELL
05.09.2014.
u 11:24

Mi poduzimamo sve što je u našoj moći, s obzirom na činjenicu da je najveći uzrok onečišćenja izvan teritorija Hrvatske, kažu u Ministarstvu

Podržavamo inicijative građana koje se bore za čist zrak i poboljšanje kvalitete života. Imamo zajednički cilj, a taj je da stanovnici Slavonskog Broda, kao i svakog drugog grada u Hrvatskoj, udišu čišći zrak – stoji u odgovoru Ministarstva zaštite okoliša na otvoreno pismo i apel brodskih ekoloških udruga za hitnim rješavanjem problema onečišćenja iz Rafinerije nafte u BiH.

- Mi poduzimamo sve što je u našoj moći, s obzirom na činjenicu da je najveći uzrok onečišćenja izvan teritorija Hrvatske – kažu u Ministarstvu te dodaju kako su od predstavnika Rafinerije zatražili da izvijeste javnost u kojoj se fazi nalazi modernizacija.

>>Brođani uputili apel za hitno rješavanje problema onečišćenja zraka

>>Građani će napokon znati što sve udišu i tko ih truje

Komentara 3

L0
luena 01
11:52 05.09.2014.

Pogledajte tko je kupio rafineriju u Bosanskom brodu ...briga njih za susjednu zemlju, zagadjivanje okolisa i zraka,kaznit ih treba ne bude li se to promjenilo...

DR
draxy
12:02 05.09.2014.

Kada bi htjeli naši političari bi mogli učiniti mnogo više jer sirovina za rafineriju dolazi preko našeg teritorija ali vjerovatno neće učiniti ništa jer nitko od njih ne živi u Sl.Brodu.

BP
bpz2013
20:46 05.09.2014.

Na žalost, još uvijek je očigledno, kako oni u Ministarstvu zaštite okoliša ne shvaćaju da Brođanima nisu dovoljna razna i prazna obećanja(!) nego kako u Apelu kaže: „Tražimo konkretna rješenja za Slavonski Brod!“

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije