Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUREA FEST U POŽEGI

Igor Delač i „Begini“ uz modne novitete i nakit

Aurea Fest
Foto: Dusan Mirkovic/PIXSELL
1/4
03.09.2014.
u 08:21

U srijedu uvečer od 20 sati se održava Festival uličnih svirača i mađioničara uz niz pratećih sadržaja, u festivalskom šatoru svirat će đakovački tamburaši "Slavonski dukati" pod ravnanjem Ivice Gruje Iće, a u požeškom šetalištu tamburaši "Vivo".

Drugi dan festivala Aurea fest nazvan je Festival mode i nakita pa je na festivalskoj pozornici na Trgu Sv. Trojstva održana velika modna revija na kojoj je petnaestak naših proizvođača najkvalitetnijih odjevnih predmeta predstavilo svoje novitete za sve uzraste. Nosili su ih po prvi puta glumeći manekene pjevač Igor Delač i tamburaši „Begini“, zatim požeški pjevači pobjednici tv showa „Pjevaj moju pjesmu“, te učenice Obrtničke škole Požega i mališani.

Igor Delač i „Begini“ u stankama nastupa manekena i manekenki izvodili su svoje najpopularnije hitove, a program je vodio Dalibor Petko. „Begini“ ipak nisu izveli svoju najnoviju pjesmu „Kome da se žalim“ napisanu za Aurea fest, a frontman Mario Budišćak je najavio da će to učiniti u subotu na tamburaškoj večeri nazvanoj „Zlatne žice Slavonije“.

I dok je festivalski prateći program u požeškom šetalištu izostao zbog kiše pa nisu nastupile „Kćeri ravnice“, KUD „Ivan Goran Kovačić“ iz Velike, zbor Ličkog zavičajnog društva „Vila Velebita“ i drugi, u festivalskom šatoru bilo je veselo i živo uz požeške tamburaše „Zlatna dolina“. Pod palicom jedinog vinskog kardinala u Hrvata Vlade Bauera tu je održano zanimljivo natjecanje vinoljubaca koji su ispijajući što veće količine plemenite kapljice dobivali vinske titule kao što su vinski pripravnik, vinski majstor itd.

U srijedu uvečer od 20 sati se održava Festival uličnih svirača i mađioničara uz niz pratećih sadržaja, u festivalskom šatoru svirat će đakovački tamburaši "Slavonski dukati" pod ravnanjem Ivice Gruje Iće, a u požeškom šetalištu tamburaši "Vivo".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije