Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob s hdssb-om

HSP u Vukovaru: Oštro osuđujemo ucjenu Dragana Vulina

Dragan Vulin,HDSSB
Foto: Davor Javorović/Pixsell
01.11.2014.
u 11:49

Kao dio Saveza za Hrvatsku, oštro osuđujemo ucjenu predsjednika HDSSB-a Dragana Vulina, napominju iz HSP-a

Nekoliko dana nakon održane konferencije za novinare HDSSB-a u Vukovaru, kada je predsjednik stranke Dragan Vulin najavio da u slučaju opstrukcije Kolone sjećanja 18. studenoga ova stranka neće podržavati prijedloge gradonačelnika Vukovara i većine u Gradskom vijeću koju čine HDZ i HSP AS, priopćenjem za javnost javila se i vukovarska podružnica HSP-a.

– Kao dio Saveza za Hrvatsku, oštro osuđujemo ucjenu predsjednika HDSSB-a Dragana Vulina. Zahtijevamo od predsjednice vukovarske podružnice HDSSB-a Slavice Jelinić da se javno očituje o istoj te vukovarskoj javnosti objasni sto je Dragan Vulin time htio reci. Znači li to da, ukoliko Predsjednik i Vlada RH ne budu u koloni ili budu izviždani, da ona, kao gradska vijećnica, neće podržati gospodarske i socijalne projekte tako važne građanima grada Vukovara. Ili pak neće podržati gradski proračun i time grad dovesti do novih izbora. Napominjemo da je Slavica Jelinić u Gradsko vijeće ušla ispred Saveza za Hrvatsku u kom je HDSSB ravnopravan član sa HSP-om i HZ-om. Ili bi bar to trebali biti, stoji u priopćenju kojega potpisuje predsjednik podružnice HSP-a Vukovar Vinko Jozić.

>>HDSSB poziva na mir i toleranciju u Vukovaru

>>HDSSB: Počela je borba za novi osječki proračun

Komentara 36

HA
Harrawath
13:05 01.11.2014.

Savez za Hrvatsku je savez za HDSSB to je vec odavno poznato. HDSSB slabi u Slavoniji pa kroz SZH vidi sansu da zadrzi status kakav je imao.

VE
verakruz
13:20 01.11.2014.

Puna potpora ovoj izjavi HSP-a .

L0
luena 01
13:34 01.11.2014.

I ne samo politicke stranke nego svi oni koji na bilo koji nacin misle bacit ljagu na taj dan i kolonu sjecanja bilo bi bolje ne dolazit ...Ljudi u tom gradu cijele godine muku muce da prezive kao i ostali gradjani po Hrvatskoj i jos vise teskih dana im ne treba ,pogotovo taj dan koji treba proci mirno i dostojanstveno u tihoj molitvi ... Tko nema za njih razumjevanja i zrtvu koju su podnijeli i dali nek se pita za sto i koga ima razumjevanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije