Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOJNA OPREMA

Hrvatska vojska u Županji predstavlja tehniku i pješačko naoružanje

amfibija
Marko Mrkonjić/PIXSELL
27.08.2014.
u 11:37

Posjetitelji će od 9 do 18 sati između ostalog moći razgledati tenk M-84, borbeno vozilo pješaštva (BVP M-80A) i amfibiju

Povodom dodjele Zlatnog grba Grada Županje, Oružanim snagama RH, koje su sudjelovale u pomoći stanovnicima poplavljenih mjesta u županjskoj Posavini, a u sklopu obilježavanja Dana grada Županje, sutra će ispred Zavičajnog muzeja Stjepan Gruber u Županji održati Taktičko tehnički zbor OS RH na kojemu će biti izložena tehnika i pješačko naoružanje Hrvatske vojske, priopćila je Informativna služba MORH-a.

Posjetitelji će od 9 do 18 sati između ostalog moći razgledati tenk M-84, borbeno vozilo pješaštva (BVP M-80A) i amfibiju koja se koristila pri spašavanju ljudi i domaćih životinja u poplavljenim mjestima kao i pješačko naoružanje i opremu pripadnika Gardijske oklopno-mehanizirane brigade HKoV-a. Na svečanost obilježavanja Dana grada Županje planiran je dolazak i načelnika Glavnog stožera OS RH generala zbora Drage Lovrića, koji će posjetiti Taktičko tehnički zbor OS RH te nazočiti svečanoj sjednici Gradskog vijeća grada Županja.

>> Pula za MORH gradi superbrzi čamac, Kotromanović: Više ne smijemo smanjivati vojni proračun

>> Treća skupina doniranih MRAP vozila stigla u riječku luku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije