Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesuglasice oko koncesije

HDSSB: Počela je borba za novi osječki proračun

Karlo Šatvar
Davor Javorovic/PIXSELL
22.10.2014.
u 15:09

- Nelogično je da se priprema gradski proračun, a još ne postoje smjernice Vlade RH za njegovu izradu - rekao je zamjenik predsjednika HDSSB-a Karlo Šatvar

Borba za novi gradski proračun Osijeka, smatraju HDSSB-ovci, je počela jer, kako su iznijeli danas pred novinarima, u koaliciji koja podupire Gradsku upravu, a koju predvode HDZ i SDP, pojavile su se nesuglasice o pitanju mogućeg davanja u koncesiju ili privatizaciju pojedinih gradskih poduzeća.

Dodali su, također, kako su čelna mjesta u gradskim tvrtkama podijeljena po političkim strankama te da će svatko pokušati izboriti što više sredstava za svoje poduzeće. Smatraju i kako je gradonačelnik Ivan Vrkić odlučio ranije donijeti proračun, rekli su, dok još ima potrebnu većinu za njegovo usvajanje.

- Nelogično je da se priprema gradski proračun, a još ne postoje smjernice Vlade RH za njegovu izradu - rekao je zamjenik predsjednika HDSSB-a Karlo Šatvar napominjući kako su one posebno važne jer početkom iduće godine na snagu stupa porezna reforma koja će uzrokovati smanjivanje prihoda od poreza na dohodak.

>> Dragan Vulin novi je predsjednik HDSSB-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije