Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoć još stiže

Gunjancima donacija 600 kompleta tanjura i pribora za jelo

Gunja
13.01.2015.
u 18:21

Donacija je podijeljena stanovnicima 97 kontejnera u Glogovica i kod gunjance škole

U katastrofalnoj svibanjskoj poplavi, stanovnici županjske Posavine su ostali bez domova, ali i bez svega u kući što su godinama stjecali pa je pokrenuta velika akcija prikupljanja donacija pribora za jelo i tanjura. Do sada su zahvaljujući donacijama Splitsko-dalmatinske županije, mješovitog pjevačkog zbora The Tudor Singers iz Cardiffa i Muzeja za umjetnost i obrt iz Zagreba ovakve komplete dobili povratnici u Rajevo Selo, Račinovce i Đuriće.

Na inicijativu gradonačelnika Vinkovaca Mladena Karlića u ovu akciju se uključio i Grad Vinkovci koji je donirao 100.000 kuna za nabavku 600 kompleta tanjura i 600 kompleta pribora za jelo. Donacija je podijeljena stanovnicima 97 kontejnera u Glogovica i kod gunjance škole, a ostali povratnici u Gunju mogu svoje komplete preuzeti na distribucijskom punktu Gradskog društva Crvenog križa Županja za podjelu humanitarne pomoći u dvorištu šumarije u Gunji.

>> Novi sukob Općine Gunja i Crvenoga križa

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:08 13.01.2015.

Dragi vecernjaku, imate li vi lektora. Razumijem da nije pravopisna vec tiskovna pogreska u rijecima ; "podijeljena stanovnicima 97 kontejnera u Glogovica i kod gunjance škole" ......Podjeljena stanovnicima u 97 kontejnera u Glogovici i kod gunjanske skole... HVALA! Hvala svimm gradjanima RH koji na bilo koji nacin pomognu postradalim u Posavini pa makar to bila jedna zlica ako je poklonjena od srca. Hvala tisucu puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije