Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra ponuda

Ciprani zainteresirani za županjsku plinsku mrežu

Plin cijevi plinovod
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.09.2014.
u 11:41

Grad će angažirati ovlaštenog sudskog vještaka koji će procijeniti vrijednost plinske mreže i podsjećaju kako je u izgradnju plinske mreže u Županji uloženo 21 milijun kuna

Čini se da je Grad Županja zainteresiran za ponudu koju je dobio početkom rujna u vidu pisma namjere od MDSE Ltd., investicijskog društva osnovanog na Cipru, koje je izrazilo želju kupiti mrežu prirodnog plina u Županji,ali i u Bošnjacima, Babinoj Gredi, Cerni i Drenovcima, kako bi dobili cijeli plinski prsten koji čine Županja i ove općine.

Još prije četiri godine, Grad Županja kao vlasnik plinske mreže ponudio je na prodaju cijeli sustav koji je tada imao knjigovodstvenu vrijednost od 15,8 milijuna kuna što je bila i početna cijena. No, nitko se nije javio do početka rujna kada je stiglo pismo namjere s Cipra.

Grad će angažirati ovlaštenog sudskog vještaka koji će procijeniti vrijednost plinske mreže i podsjećaju kako je u izgradnju plinske mreže u Županji uloženo 21 milijun kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije