Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI GRADONAČELNIK

Bubalo: "Đapić u GPP-u ima neograničenu vlast uz odobrenje gradonačelnika Vrkića"

Bubalo prozvao Đapića
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
15.11.2013.
u 14:22

Đapić, kaže Bubalo, tako nastavlja prema svojem predizbornom sloganu "Nastavimo prekinuto...", a po njemu, to je uništavanje gradske tvrtke koje je započelo još dok je Đapić bio gradonačelnik

Saborski zastupnik HDSSB-a i bivši osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo prozvao je Antu Đapića, aktualnog predsjednika Gradskog vijeća, da je bez natječaja u uredu direktora GPP-a zaposlio kućnog prijatelja i vijećnika Gradskog vijeća Vedrana Novokmeta na plaću od 10.000 kuna.

- Za to će novce ponovno izdvajati građani Osijeka  - rekao je pred novinarima u Osijeku Bubalo.

Prema sloganu "Nastavimo prekinuto..."

Na taj način, dodaje on, Đapić nastavlja prema svojem predizbornom sloganu "Nastavimo prekinuto...", a to je po njemu, uništavanje GPP-a koje je i započelo dok je Đapić bio gradonačelnik. Istovremeno je Bubalo napomenuo kako je tijekom njegova četverogodišnjeg mandata gradonačelnika broj zaposlenih u ovoj gradskoj tvrtki za prijevoz putnika smanjen s 406 na 352, a ukinut je i ured direktora. Na taj su način, tvrdi, stabilizirali poslovanje. Napomenuo je, također, kako sada predsjednik Gradskog vijeća Anto Đapić tvrdi kako u GPP-u nedostaje 50 ljudi.

- Đapić ponovno ima i neograničenu vlast u GPP-u, a za to sada ima i odobrenje gradonačelnika Ivice Vrkića - rekao je Bubalo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije