Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uznemirujući PROSVJED

Bacao mrtve kokoši pred zgradu Županije u Osijeku

Nikola Jaman
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/9
23.09.2014.
u 13:57

Ogorčen je jer mu za vrijeme poplava nitko nije došao pomoći

Oko 60 uginulih kokoši nesilica pred vrata Županije osječko-baranjske u središtu Osijeka oko podneva "istresao" je Nikola Jaman iz Petrijevaca. Ogorčen je, kaže, jer mu za vrijeme poplava nitko nije došao pomoći.

– Zvao sam 12 puta 112 i upozoravao ih da je pukao nasip. Jednostavno sam žrtvovan! – vikao je Jarman, istovarajući u poplavama ugušene životinje, koji je upozoravao da je pukao nasip na rječici Vučici.

Policija je Jamana privela, a u Županijskom stožeru odgovorili su kako se zbog visokog vodostaja ne može sa sigurnošću utvrditi je li došlo do puknuća nasipa.

Foto: Davor Javorović/Dubravka Petrić/Pixsell

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

>> Poruka poplavljenog Miše: Vidimo se na sljedećoj poplavi!

>> Ekstremne poplave sve češće: 'Priroda u netaknutom obliku najbolja je obrana'

Komentara 19

BA
bajo2
14:33 23.09.2014.

bravo stari,tako treba!

ZA
zahira45
14:11 23.09.2014.

Jašta nego će njega odvesti policija! Žao mi je samo što to nije dovezao pred zgradu vlade. Sram ih sve može biti, jadni ljudi.

DZ
DINAMO-ZG
14:52 23.09.2014.

Pustite jadnog čovjeka na miru u nevolji... Vratite nam članak "Grbin: Glasovanje na netu prate upadi hakera" da ljudi vide kako naši "intelektualci" poput pedje grbina lažu i kako muljaju i zastrašuju narod! Samo narod nije više tako zatupljen (hvala Bogu!) i počinje shvaćati neke stvari i što je najbitnije, sve je složniji u borbi protiv partije i njezinih sljednica: SDP-a i KraDeZe-a! A u partiji muk, nevjerica i panika, haha! Revni moderatori sve to brže, bolje miču, po direktivi centralnog komiteta! Miči, miči, nećeš još dugo, ni ti, ni tvoja partija! Ha, ha, koja panika je zavladala! :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije