Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVARSKA TVRTKA

Akcija Borova i hrvatskih gradova: Jer volim Vukovar

Borovo
Foto: Borovo
1/3
17.11.2014.
u 14:45

Želja nam je da svaki građanin nosi s ponosom marku Borovo zbog kvalitete i omiljenog dizajna

Vukovarska tvrtka Borovo i nekoliko hrvatskih gradova započeli su sa provedbom inicijative pod nazivom Jer volim Vukovar. U okviru inicijative Borovo je prvo u Osijeku, a zatim i Varaždinu i Rijeci, uz poruku jer volim Vukovar prebacilo preko telefonskih ili električnih vodova legendarne tenisice Startas koje su u cijelosti ručno izrađene s ljubavlju u Vukovaru. Iz Borova podsjećaju da su ova tvrtka i Vukovar nerazdvojni od 1931. godine te da su tijekom desetljeća zajedno stvarali tradiciju, povijest i budućnost temeljenu na ljubavi prema kvalitetno izrađenoj cipeli.

- Borovo je najveći proizvođač obuće u Hrvatskoj, s najvećim iskustvom te tradicijom starijom od 80 godina. Želja nam je da svaki građanin nosi s ponosom marku Borovo zbog kvalitete i omiljenog dizajna. Kada bi samo svaki sedmi građanin kupio godišnje jedan par obuće Borovo, pomogao bi obnovi gospodarstva grada Heroja – Vukovara, očuvanju radnih mjesta, gospodarskom razvitku i prosperitetu cijele zajednice, rekao je predsjednik Uprave Borova Gordan Kolundžić.

U isto vrijeme ova inovativna instalacija ujedno je i podsjetnik građanima da kupuju hrvatske proizvode ali i podsjetnik na nove kolekcije koje se mogu pronaći u Borovo prodavaonicama.

>> Udobne, tople i domaće! Ovo su nove čizme iz Borova ručno izrađene u Vukovaru

>> U Vukovaru propale investicije vrijedne stotine milijuna eura

Komentara 1

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
01:31 30.07.2015.

Jer volim Vukovar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije