Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preporuka by SlanoSlatko

Zove led i fino voće, novo lice omijenog šampanjca Moët Ice Imperila

moet
Foto: PR
28.07.2016.
u 13:14

Moët Ice Impérial poslužite uz malo đumbira ili crveno voće, jagode, maline...

 Blistavo tirkizno more, sunce, a navečer romantični zalazak... Savršena kulisa za uživanje u šampanjcu posebno osmišljenom za ljeto – Moët Ice Impérial. Jedini šampanjac koji “zove” led i društvo, sok ananasa, ploške krastavca, limetu, grejp... i nikog ne ostavlja ravnodušnim. Poslužen s ledom, u velikim čašama cabernet stila, izvrstan šampanjac pridonosi svježini i potpuno novom iskustvu. Moët Ice Impérial poslužite uz malo đumbira ili crveno voće, jagode, maline... Pakiran u luksuznim, bijelim, lakiranim bocama s crnom kravatom i zlatnom etiketom te srebrnim dizajnom, Moët Ice Impérial sinonim je za eleganciju. Intenzivan voćni okus šampanjca Moët Ice Impérial kombinira jake arome tropskog voća, manga i guave, darežljivost nektarine i originalnu notu maline i ogrozda. Kombinacija svježine i aroma svježe voćne salate, očaravajuća slatkoća karamele i dunje te osvježavajuća kiselost ogrozda s notama đumbira čine ga savršenim osvježenjem. Ruši sve tradicionalne granice šampanjca. Savršeno predstavlja brend koji traje.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije