Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drukčiji doručak

Uskoro ćemo slati poruke na toster? Dobar tek, vrijeme je za Tosteroid!

Tosteroid
Foto: Screeenshot/Kickstarter
1/2
17.08.2016.
u 13:36

Riječ je o pametnom tosteru na koji bismo mogli s našeg pametnog telefona poslati željenu poruku ili emotikon, zaželjeti dobro jutro ili sreću na poslu ili sl., nakon čega će poslana poruka biti "zapečena" na tostu pri idućoj uporabi.

Koliko tehnologija može biti zanimljiva i razvijena dokazuje se svaki dan s nekom novom inovacijom, idejom provedenom u djelo.

Jedna, u najmanju ruku, zanimljiva ideja, mogla bi uskoro biti realizirana zahvaljujući platformi Kikstarter.

Jedan od projekata za koje se na Kicktarteru prikupljaju sredstva je Toasteroid. Riječ je o pametnom tosteru na koji bismo mogli s našeg pametnog telefona poslati željenu poruku ili emotikon, zaželjeti dobro jutro ili sreću na poslu ili sl., nakon čega će poslana poruka biti "zapečena" na tostu pri idućoj uporabi.

Foto: Screeenshot/Kickstarter

Želite li svojoj voljenoj osobi, djetetu ili roditeljima poslati neku poruku za koju želite biti sigurni da će je pročitati, ako osoba ima naviku konzumacije tosta za doručak, ovo je jedna od ideja koja bi to mogla osigurati ako idejni začetnik ovog projekta prikupi dovoljno sredstava za pokretanje proizvodnje ovakvog uređaja. Za to mu je potrebno 150 tisuća dolara, a dosada je prikupio gotovo sto tisuća što daje naslutiti da je ova ideja poprilično dobro prihvaćena.

Imate li vi ideju koju biste vi poruku nekome "otisnuli" na tostu za dobro jutro?

>>Ovo nikako ne biste trebali raditi ujutro. A sigurno radite...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije