Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brojna iznenađenja

Počelo slavlje koje će oduševiti brojne građane

Mc`Donalds proslava
Foto: PR FOTO
1/7
03.02.2016.
u 11:34

“Osim kroz prigodne promocije, želimo počastiti građane i prigodnim iznenađenjima, stoga još nećemo otkrivati sve detalje, ističe direktor McDonald’sa Hrvatska, Pavel Pavliček

Sjećate li se svojih prvih rođendana? Ili možda druženja s prijateljima i obitelji uz ukusne zalogaje? Sjećate li se tog čarobnog obroka u kojemu ste uživali u sitnim noćnim satima, nakon cjelovečernjeg izlaska? Ako barem jednu scenu vežete uz McDonald’s, zasigurno ste dio velike McDonald’sove obitelji s kojom ovaj svjetski poznati lanac za posluživanje hrane želi proslaviti 20 godina svoga postojanja u Hrvatskoj. 

Ovaj legendarni brend svoju je “hrvatsku” proslavu već započeo i to baš na svoj rođendan, 2. veljače, kada je u jutarnjim satima, na najfrekventnijim lokacijama najvećih hrvatskih gradova, iznenadio brojne prolaznike balonima u kojima su se nalazili prigodni pokloni – poklon kartice  za najrazličitije proizvode koji se nalaze u McDonald’sovoj ponudi. 

A ljubitelji McDonald’sa diljem Hrvatske bit će uključeni u rođendansku proslavu i i kroz brojne  druge pogodnosti. Tako će do 21. veljače u svim McDonald’s restoranima u Hrvatskoj, biti organizirana rođendanska promocija u sklopu koje će gosti dobiti 20 posto popusta na sedam legendarnih proizvoda: Big Mac, šest Chicken McNuggetsa, veliki pomfrit, McFlurry sladoled i malu kavu s mlijekom te na proizvode iz ponude za doručak; McMuffin sa slaninom i jajima i McMuffin sa svinjetinom. Uz promocije, McDonald’s će u nadolazećim mjesecima organizirati još zabavnih aktivnosti kojima će privući velik broj građana, no većina njih zasad ostaje tajna.

“Osim kroz prigodne promocije, želimo počastiti građane i prigodnim iznenađenjima, stoga još nećemo otkrivati sve detalje. Na taj način ćemo svima njima pokazati da su itekako važan dio McDonald’sove obitelji u Hrvatskoj, pa tako i naše rođendanske proslave”, ističe direktor McDonald’sa Hrvatska, Pavel Pavliček, dodavši kako je u posljednjih 20 godina McDonald’s postao važan dio hrvatskoga društva, ne samo kroz svoje restorane i vrhunski pripremljene proizvode, već i kroz brojne druge aktivnosti kojima je dao doprinos zajednici u kojoj posluje.

 “Kroz proslavu naših 20 godina želimo građanima dodatno približiti brend i pokazati im kako je McDonald’s puno više od omiljenog mjesta za uživanje u ukusnim zalogajima. McDonald’s je i simbol zabave i veselja, kreativnosti i šarenila te brige o društvu u kojemu se nalazi, što smo pokazali i kroz razne DOP projekte tijekom dosadašnjeg poslovanja u Hrvatskoj.”, objašnjava Pavliček te najavljuje kako će se sljedećih mjeseci McDonald’s pokazati uistinu zabavnim i originalnim slavljenikom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije