Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mljac

Ovo su tri čokoladne torte zbog kojih ćete zaboraviti na dijetu

Čokoladna torta
Foto: Thinkstock
1/3
02.02.2016.
u 13:05

ilijun je verzija ove globalno omiljene slastice i lako se izgubiti u moru recepata koji plutaju internet oceanom.

Čokoladna torta. Dvije riječi koje stavljaju osmijeh na lice, bude iz mrtvih, zbog kojih bismo iz kućnog ogrtača uskočili u prve tenisice i pješačili nekoliko kilometara, mnogima esencija za sreću i omiljena utjeha kad zagusti. Sve je to, pa i više, dobra stara čokoladna torta, naša glavna junakinja u siječnju.

Milijun je verzija ove globalno omiljene slastice i lako se izgubiti u moru recepata koji plutaju internet oceanom.

Čokoladna torta može biti klasična, jednostavna, složena, može kombinirati egzotične sastojke s onim tradicionalnim i može biti zadivljujuće inovativna. Kako su je pak zamislile tri poznate domaće food blogerice, neće još dugo biti tajna.

Mateja s M's Bakery, Matejka s Life Tastes Like Chocolate i Sandra s bloga O slanom i slatkom: o svemu otkrivaju kako napraviti savršenu čokoladnu tortu, a na vama je da izaberete recept i bacite se na miješanje... 

Više pročitajte na portalu Fashion.hr

>>Kremšnite: Nježna ljubav kreme i bermeta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije