Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo želite znati

Ohladite pivo još brže s ovim jednostavnim trikom

pivo remetinec
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/3
29.06.2016.
u 08:02

Svaka minuta je bitna kada želite popiti hladno pivo, složit će se ljubitelji ovog pića. A kako ne biste morali čekati ni minutu više nego je potrebno, znamo kako možete ubrzati cijelu stvar

Neizostavni je dodatak uz nogometne utakmice, ali pravi je saveznik u osvježenju tijekom ovih ljetnih vrućina. 

Hladno pivo...

Ali kako ga brzo ohladiti ako niste kupili rashlađeno? Svaka minuta je bitna kada želite popiti hladno pivo, složit će se ljubitelji ovog pića. A kako ne biste morali čekati ni minutu više nego je potrebno, znamo kako možete ubrzati cijelu stvar. 

Da, morate ga staviti u zamrzivač i morate neko vrijeme čekati. Ali na ovaj način kraće nego inače. A to nije mala stvar dok vas grije vanjskih 35 stupnjeva i dok se nadate da će vaš klima-uređaj rashladiti prostor "warp brzinom 8" jer ste ga zbog nekog razloga isključili prije odlaska na posao. 

A pivo? Ubrzat ćete proces hlađenja ovako...Potreban vam je kuhinjski, papirnati ručnik. I malo vode. 

Namočite papirnati ručnik vodom i omotajte ga oko boce piva. U "papirnatoj haljinici" stavite ga u zamrzivač. Pogledajte video i vidite o čemu pričamo...

 

>>Kako vam zvuči krastavac s okusom mojita za ljetni desert?

 

Komentara 8

NI
ninkos00
20:37 29.06.2016.

Balt balt baltazaaaar

KR
krmpaza
12:19 30.06.2016.

zar se ne uči u osnovnoj školi da voda bolje provodi toplinu od zraka?

TE
texas
15:45 29.06.2016.

E nisu svi pametni ko ti! Papa Štrumf!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije