Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razmjena slatkiša

Možete li zamisliti da vam netko iz Ugande pošalje kutiju slatkiša? Pročitajte ovo

Slatkiši
Foto: Thinkstock
06.02.2016.
u 12:30

Čime se slade djeca u afričkim zemljama, a čime ona u Kini? Čime se slade djeca u Europi, čime u Hrvatskoj?

Jeste li ikada poželjeli zatvoriti oči i u trenu se naći u nekim tropskim krajevima?

Naravno da jeste. Možda ste i prošetali nekom tropskom plažom, kroz ruke ispuštali pustinjski pijesak ili uživali u autohtonim jelima nekih drugih kultura?

Upravo okusi i mirisi, dokazali su znanstvenici, stvaraju najdublje uspomene i prizivaju ih kada opet osjetite isti okus ili miris. 

Čime se slade djeca u afričkim zemljama, a čime ona u Kini?  Čime se slade djeca u Europi, čime u Hrvatskoj?

To se zasigurno isto netko zapitao jer je na društevnoj mreži RedditGifts pokrenuta inicijativa razmjene slatkiša. Dovoljno je upisati imate li kakvih alergija na hranu, imate li kakvih posebnih želja ili napomena drugim korisnicima, nakon čega vam preostaje pričekati informaciju tko je vaš "par", odnosno s kim vas je Reddit spojio. Ta osoba će vama poslati na kućnu adresu ono što ste prema uputama naneli da biste željeli kušati, a vi ćete toj osobi također poslati poslati paketić s hrvatskim proizvodima. 

Ako ste željni kušati neke druge okuse, a u svijet poslati neke hrvatske, uključite se i vi u ovu akciju razmjene slatkiša.

Ključne riječi

Komentara 1

ME
meerkat
14:53 09.02.2016.

Večernji nakon 11 godina napokon otkriva reddit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije