Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno, a ukusno

Čokoladna pletenica koju jednostavno morate probati

čokoladna pletenica
Foto: Screenshot YouTube
1/2
11.09.2015.
u 07:00

Za ovaj kolač potrebna vam je jedna mliječna čokolada, lisnato tijesto i jedno jaje

Zahvaljujući internetu danas uistinu nije teško biti kuhar. Ili slastičar. Recepti za raznorazna jela i slastice dostupni su svima, a među njima je mnogo recepata za koje uistinu ne treba previše umijeća ni truda.

Jedna od takvih slastica je i čokoladna pletenica za koju je recept tek prije nekoliko dana postavljen na YouTube, a već je postao pravi hit.

Za ovaj kolač potrebna vam je jedna mliječna čokolada, lisnato tijesto i jedno jaje.

Razvucite lisnato tijesto i na njega stavite čokoladu, a krajeve tijesta izrežite na trake i slažite preko čokolade u obliku pletenice. Kada dođete do kraja tijesta, višak odrežite i zatvorite otvore. Premažite razmućenim jajetom i pecite 15 minuta u pećnici ugrijanoj na 200 stupnjeva.

U slast! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije