Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje zajedno

Vipnet nastavlja generalno sponzorstvo hrvatskih skijaša i Vip Snježne kraljice

Hrvatski skijaški savez
Hrvatski skijaški savez
10.06.2014.
u 15:21

– Sretan sam što Vipnet, kao jedan od naših najvjernijih sponzora, ostaje uz nas. Naša sedmogodišnja suradnja obilježena je nizom uspjeha skijaških reprezentativaca, prvenstveno Ivice, no ponosni smo što u timu imamo i mlade nade

Vipnet i Hrvatski skijaški savez danas su u Vip centru u Gajevoj potpisali novi dvogodišnji ugovor o generalnim sponzorstvu Hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija te slalomskih utrka Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Vip Snow Queen Trophy“ – Zagreb/Sljeme.

Kao potpisnici ugovora događanju su prisustvovali Mladen Pejković, predsjednik Uprave Vipneta te Vedran Pavlek, direktor hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija. Pridružio im se naš najtrofejniji skijaš Ivica Kostelić te članovi A reprezentacije Natko Zrnčić-Dim, Filip Zubčić i mlada nada hrvatskog skijanja Istok Rodeš koji je već tri godine uzastopce u svojem godištu najbolji slalomaš na svijetu.

– Zadovoljstvo mi je potvrditi da Vipnet ostaje dio skijaškog tima. Hrvatski skijaški savez iznimno cijenimo jer su profesionalni, pouzdani i odgovorni, a izvrsni sportski rezultati to i dokazuju. Novim dvogodišnjim sponzorstvom želimo podržati ne samo nove uspjehe naših reprezentativaca, nego i razvoj novih naraštaja za koje vjerujemo kako će hrvatsko skijanje zadržati u svjetskom vrhu – rekao je Mladen Pejković.

Suradnja Vipneta i Hrvatskog skijaškog saveza započela je potpisivanjem trogodišnjeg ugovora 2007. godine, a zadovoljstvo dugogodišnjim sponzorima izrazio je Vedran Pavlek, direktor hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija i ski poola.

 – Sretan sam što Vipnet, kao jedan od naših najvjernijih sponzora, ostaje uz nas. Naša sedmogodišnja suradnja obilježena je nizom uspjeha skijaških reprezentativaca, prvenstveno Ivice, no ponosni smo što u timu imamo i mlade nade koje su svoje velike pobjede već počele nizati. Za razvoj skijanja u Hrvatskoj možemo učiniti još puno, a zadovoljstvo mi je da će nam upravo Vipnet biti partner na tom putu – rekao je Vedran Pavlek.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije