Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA SLOVENKA

Tina Maze rastužila obožavatelje, prekida skijašku karijeru

Tina Maze
Reuters/PIXSELL
07.05.2015.
u 12:51

- Nakon 16 dugih sezona osjećam da mi umu i tijelu treba više vremena za odmor. Uzet će godinu dana pauze prije nego donesem daljnje odluke - napisala je Maze na Facebooku.

Dvostruka olimpijska pobjednica Tina Maze (32) objavila je da će uzeti jednogodišnju pauzu od skijanja tijekom koje će odlučiti o svojoj budućnosti.

- Nakon 16 dugih sezona osjećam da mi umu i tijelu treba više vremena za odmor. Uzet će godinu dana pauze prije nego donesem daljnje odluke - napisala je Maze na Facebooku.

Iza Tine Maze su sjajni skijaški uspjesi. Na Olimpijskim igrama u Sočiju uzela je zlato u spustu i veleslalomu. Pet puta je bila zlatna na svjetskim prvenstvima, a 2013. je osvojila Veliki kristalni globus s rekordnih 2.414 bodova.

>> Slovenija na nogama - Maze opet svjetska prvakinja

Komentara 8

ZE
zeljkoh99
13:55 07.05.2015.

Janica i Tina i nitko vise.

Avatar germanikus
germanikus
14:39 07.05.2015.

Postojala je samo jedna skijašica koja je višestruko sve osvojila a to je bila Janica!Ostalisusamo statisti i profitiraali su je je Kostelićka na vrhuncusa 24 godine završila karijeru!Ne znam po čemu će pamtiti ovu osobu osim zbog bolesne ambicije i nesportskog ponašanja kad je gubila!

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
13:35 05.03.2016.

Godine brzo prolaze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije