Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POI SOČI

Sokolović ispao u kombinacijskom slalomu

Dino Sokolović
Foto: Damir Senčar
1/2
11.03.2014.
u 15:16

Sokolović je izjavio da nije razočaran ovim ispadanjem jer je doista staza bila jako uništena, ali ga svakako raduje njegova slalomska forma i vjeruje

Nakon višesatnog čekanja zbog kiše i velike magle današnji kombinacijski Super G odgođen je za petak 14. ožujka, a natjecanje je nastavljeno kombinacijskim slalomom u konkureciji sjedećih skijaša na Paraolimpijskim igrama u ruskom Sočiju.

Sa startnim brojem 83 nastupio je naš paraolimpijac Dino Sokolović koji je nad svojim konkurentima nakon prvog prolaznog vremena imao prednost od 82 stotinke. Nažalost, nekoliko vrata prije cilja izletio je sa staze. Pobijedio je Austrijanac Roman Rabl, drugi je Nijemac Thomas Nolte, a treći je Austrijanac Philipp Bonadimann.

Sokolović je izjavio da nije razočaran ovim ispadanjem jer je doista staza bila jako uništena, ali ga svakako raduje njegova slalomska forma i vjeruje, ako ne bude imao nekog peha kao danas kada su mu popustili vezovi kod kontakta kolcem da bi mogao ostvariti dobar rezultat.

Slalomska utrka na rasporedu je u četvrtak 13. ožujka u 17h po lokalnom vremenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije