Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spust u Kvitfjellu

Pobjeda Guaya, Natko 47., Ivica zbog bolova preskočio utrku

Natko Zrnčić Dim
Goran Stanzl/PIXSELL
01.03.2014.
u 15:45

Nakon Kvitfjella, a prije Kranjske Gore, Ivica će skočiti u švicarski Bad Ragaz na injekciju za obnovu hrskavice

Pretposljednji spust sezone, danas održan u norveškom Kvitfjellu, pripao je Kanađaninu Eriku Guayu, kojem je to bila treća spustaška pobjeda u karijeri, peta sveukupno.

Drugi je Francuz Johan Clarey, a treći olimpijski pobjednik Austrijanac Matias Mayer, kojem je ovo bilo prvo uspinjanje na postolje u Svjetskom kupu. Jedini hrvatski predstavnik Natko Zrnčić Dim zaostao je za pobjednikom 2.14 sekundi što je bilo dovoljno tek za 47. mjesto.

Zbog bolova u problematičnom desnom koljenu Ivica Kostelić nije nastupio, no sutra će superveleslalom ipak voziti (11.30). Nakon Kvitfjella, a prije Kranjske Gore, Ivica će skočiti u švicarski Bad Ragaz na injekciju za obnovu hrskavice koja mu obično instantno popravi stanje u koljenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije