Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wengen

Najprestižniji spust sezone Reicheltu, Natko na predzadnjem mjestu

Natko Zrnčić Dim
Reuters/Pixsell
18.01.2015.
u 16:22

- U cilj ulazite u bolovima, a zbog napora pred ciljem skoro izgubite svijest - opisao je Bode Miller, koji je u posljednji čas otkazao nastup.

U Wengenu, na najprestižnijem i najtežem spustu sezone, usto i najstarijoj skijaškoj utrci na svijetu, pobijedio je Austrijanac Hannes Reichelt, ispred domaćih Švicaraca Beata Feuza (+0.12) i Carla Janke (+0.14). Natko Zrnčić Dim završio je na predzadnjem, 45. mjestu (+5.26). Spust dug 4,455 metara vozio se za nešto više od dvije i pol minute, što je duže za skoro pola minute nego Streif u Kitzbühelu, koji je na rasporedu sljedeće subote. Posjet je bio rekordan, u mjestu od 1200 stanovnika bilo je 32 tisuće gledatelja, a čak osam spustaša palo je na izuzetno zahtjevnoj stazi.

- U cilj ulazite u bolovima, a zbog napora pred ciljem skoro izgubite svijest - opisao je Bode Miller, koji je u posljednji čas otkazao nastup.

Amerikanka Lindsey Vonn izjednačila je na spustu u Cortini d'Ampezzo 30 godina star rekord Annemarie Moser-Proell, sad obje imaju 62 pobjede.

Komentara 1

Avatar Oneill
Oneill
21:40 18.01.2015.

Taj decko ce ostariti na planinama za nisto bolje da se uhvati nekog posla,nakon toliko godina i zaostatka permanentnog 4-5 sekundi nema sto da trazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije