Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hirscher bez bodova

Kristoffersenu pobjeda u slalomu, Natko tek 41., a Ivica 43.

Ivica Kostelić
Foto: Reuters/PIXSELL
17.01.2016.
u 16:04

U ukupnom poretku Norvežanin Aksel Lund Svindal (816) je obranio vodstvo i ima 15 bodova više od Hirschera, dok je treći Kristoffersen sa 671 bodom.

Norvežanin Henrik Kristoffersen pobijedio je na slalomu Svjetskog kupa u švicarskom Wengenu, dok je najbolji skijaš svijeta Austrijanac Marcel Hirscher ostao bez bodova. 

Kristoffersen je pobijedio po četvrti puta u petom slalomu sezone s prednošću 30 stotinki ispred Talijana Giuliana Razzolija, dok je treći bio također Talijan Stefano Gross (+0.68). Hirscher je nakon prve vožnje bio deseti, a u drugom "laufu" je napravio ogromnu pogrešku i odustao. 

Hrvatski predstavnici Ivica Kostelić i Natko Zrnčić Dim nisu se uspjeli plasirati u drugu vožnju. Kostelić je na stazi na kojoj je čak četiri puta pobijedio u slalomu startao kao 53. i imao zaostatak od 2.47 sekundi za vodećim, što mu je bilo dovoljno tek za 43. mjesto. Zrnčić Dim je bio 41. sa zaostatkom od 1.97 sekundi. 

Kristoffersen je s četiri pobjede i jednim drugim mjestom nedodirljiv u slalomu i vodi s 480 bodova, Hirscher ima 340, a treći je Felix Neureuther sa 187 bodova. U ukupnom poretku Norvežanin Aksel Lund Svindal (816) je obranio vodstvo i ima 15 bodova više od Hirschera, dok je treći Kristoffersen sa 671 bodom. 

>>Rebensburg slavila u Flachau, Ana Drev na drugom mjestu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije