Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojio Četvrto mjesto

Kostelić: Superveleslalom se samo tako zvao, to je bio opasan spust!

Ivica Kostelić
Reuters (Ilustracija)
23.01.2015.
u 21:34

– Iza nas je prilično dugačak dan, a u Kitzbühelu smo zadovoljni kad se spustimo niz Streif i u cilj dođemo živi i zdravi

U današnjoj superkombinaciji hrvatski skijaši osvojili su dosta bodova. Ivica Kostelić osvojio je četvrto mjesto, a pobjedničko postolje izmaknulo mu je za samo tri stotinke. Natko Zrnčić-Dim bio je osmi.

– Streif je opasno mjesto, glavno je ući u cilj, a dalje lako za bodove... – kazao je Natko, a Ivica dodao:

– Iza nas je prilično dugačak dan, a u Kitzbühelu smo zadovoljni kad se spustimo niz Streif i u cilj dođemo živi i zdravi. Superveleslalom, prvi lauf, se tako samo zvao, to je bio opasan spust! Imao sam problema na Traverzi, jer je grbava i dugačka, dobio sam dosta udaraca na desnu nogu –  kazao je Kostelić. 

Postolja ga je stajala (pre)sigurna kombinacijska slalomska vožnja na neselektivnoj 'Mickey Mouse' stazi, a Natka što je usporio u donjem dijelu staze. Već je jednom nogom bio na postolju, čekao je da na njega stane krateći vrijeme u razgovoru s Alexisom Pinturaultom i drugoplasiranim Marcelom Hirscherom, no u posljednji se trenutak stvorio Čeh Ondřej Bank i - za svega tri stotinke ga je izgurao s postolja. Ni na to se nije naljutio.

– Kolo sreće se okretalo, šteta za te tri stotinke... Ali, treba čestitati Ondřeju, on je borac koji dugo godina čeka na svoju priliku i zasluženo je stao, umjesto mene, na postolje. Bio je to moj solidan nastup, a u nedjelju na slalomu je cilj uzeti bodove – dodao je Kostelić, a Natko dodao: 

– Ostvario sam bodove u superveleslalomu u Kitzbühelu, što dosad nisam uspio i to je super – kazao je Natko.

>>Kosteliću za tri stotinke pobjeglo postolje, Natko je osmi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije