Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIČAO SE ŠVEĐANIN

Kostelić: Ponašanje hrvatskih navijača u slučaj Myhrer bilo je neprihvatljivo

Kostelić doček
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
07.03.2014.
u 20:23

- S obzirom na dugogodišnje prijateljstvo koje nas veže, njegovu ispriku sam očekivao, a osjetio sam i veliko olakšanje kada je stigla. Andre je zaista dobar momak, ali mu je poslije razočaravajućeg rezultata u slalomu "pobjegla" neprikladna izjava - napisao je Ivica.

Ivica Kostelić je na Facebooku objavio kako je dobio ispriku Šveđanina Andrea Myhrera, koji je žestoko napao njegovog oca Antu nakon olimpijskog slaloma u Sočiju zbog teško postavljene druge vožnje.

Naš najbolji skijaš prihvatio je ispriku, a istovremeno je Myhreru poželio što brzi povratak na stazu jer Šveđanin ima neugodnu ozljedu koljena.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Poruku Ivica s Facebooka donosimo u cijelosti:

'Prije nekoliko dana primili smo ispriku od Andre Myhrera za uvredljive riječi izrečene na račun moga oca poslije olimpijskog slaloma u Sočiju. Andre je uputio ispriku poslije rečene utrke, ali je tada nisam primio. S obzirom na dugogodišnje prijateljstvo koje nas veže, njegovu ispriku sam očekivao, a osjetio sam i veliko olakšanje kada je stigla. Andre je zaista dobar momak, ali mu je poslije razočaravajućeg rezultata u slalomu "pobjegla" neprikladna izjava.

Kasnije sam saznao za mnogobrojne nepristojne i prijeteće komentare, što ih je Andre primio na svojem službenom Facebook profilu, a koji su mu upućeni iz Hrvatske. Zbog njih je Andre morao privremeno zatvoriti svoj profil. Takvo ponašanje na društvenim mrežama je potpuno neprihvatljivo i ne služi na čast hrvatskim navijačima.

Andre propušta posljednje utrke ove sezone zbog ozljede koljena, a ja i svi časni hrvatski navijači želimo mu dobar oporavak.'

>> Gips: Olimpijski slalom mora biti težak, a Myhrer i Hargin su loši gubitnici
>> Žestok napad na Kostelića: Stazu je postavio senilan i nesposoban čovjek

Komentara 10

MP
marko.polo.33046
21:53 07.03.2014.

Nisam mislio da je Ivica tolika budala.....ako se Šved ispričao to ne znači da je promijenio mišljenje o Anti Kosteliću...???

Avatar pretplatniik
pretplatniik
21:47 07.03.2014.

Pa i malom djetetu je jasno da se je ispričao samo zbog Hrvatskih navijača kojih se je prepao te onda ispričao i zatvorio facebooku.Poslje šta je rekao na TV-u za Gipsa ja mu nebi to oprostio.Rekao je to na TV-uu a ne nekom čovjeku pa ajde..Ispričao se preko facebooka još k tome..uglavnom Ivice nisi se trebao oglasiti.

BA
baniček
21:25 07.03.2014.

e moj kostelić profesor, sad smo mi ispali "posrani" jer smo stali uz tebe a ti ovako..."hvala" ti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije