Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DOBRO

Ivica Kostelić pokazao kako izgleda njegovo bolno koljeno

Ivica Kostelić
REUTERS/Denis Balibouse
21.03.2015.
u 09:07

Naš skijaš bi se na snijeg trebao vratiti za otprilike četiri tjedna, a fotografiju koljena je objavio na Facebook profilu.

Ivici Kosteliću nakon slalomske utrke u Kranjskoj Gori koljeno je jako nateklo te je po povratku u Zagreb završio na punkciji kod dr. Miroslava Hašpla. Nakon toga je sadržaj poslan na mikrobiološku analizu u Kliniku za infektivne bolesti Fran Mihaljević gdje je ustanovljeno da nema bakterije u koljenu te Ivica ne mora na novu operaciju, no potrebno je artroskopski isprati koljeno

Naš skijaš bi se na snijeg trebao vratiti za otprilike četiri tjedna, a fotografiju koljena je objavio na Facebook profilu.

>>Skandal! HTV-u crtići važniji i od Kostelića!

 
Ključne riječi

Komentara 5

DH
dalibor.hren
09:43 21.03.2015.

Bilo bi mu najbolje, sad dok ga se još sjećaju, zahvaliti svima i profesionalno skijanje objesiti i klin!

AM
Ameise
10:10 21.03.2015.

Brz oporavak Ivek 😊

TH
than
11:09 21.03.2015.

Oko njegovog koljena slusam od kada znam za njega. Ili su ledja. Kao onaj Neno iz serije Odmori se. Nije mi jasna poanta. Ako ne mozes, ne ides. Svima je jasno da, ako nisi potpuno zdrav da ne mozes sa najboljima. I godine pritiscu, jer je tijelo svih ovih godina izlozeno fizickom naporu, tako da nije kao novo. Reci ne mogu, a ne non stop neki izgovori, koji koliki god objektivni bili nemaju vise smisla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije