Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANTA CATERINA

Ganon četvrtog spusta sezone, Zrnčić-Dim ostao bez bodova

Natko Zrnčić Dim
Reuters/Pixsell
28.12.2014.
u 14:23

Na stazi koja je dobila ime po trostrukoj olimpijskoj prvakinji Deborah Compagnoni Ganong je uzeo svoju prvu pobjedu u Svjetskom kupu s devet stotinki prednosti pred drugoplasiranim Austrijancem Matthiasom Mayerom

Američki skijaš Travis Ganong pobjednik je četvrtog spusta sezone u Svjetskom kupu voženog u talijanskom zimovalištu Santa Caterina.

Na stazi koja je dobila ime po trostrukoj olimpijskoj prvakinji Deborah Compagnoni Ganong je uzeo svoju prvu pobjedu u Svjetskom kupu s devet stotinki prednosti pred drugoplasiranim Austrijancem Matthiasom Mayerom. Na pobjedničko postolje popeo se i domaći skijaš Dominik Paris koji je za Ganongom zaostao 21 stotinku.

Jedini hrvatski predstavnik Natko Zrnčić-Dim nije uspio osvojiti bodove. Zauzeo je 33. mjesto sa zaostatkom od sekunde i 85 stotinki za pobjednikom.

Vodeći u Svjetskom kupu i prvi favorit utrke Norvežanin Kjetil Jansrud bio je tek 17. (+1.35), no zadržao je vodeću poziciju sa 624 boda. Drugi u ukupnom poretku i dalje je Austrijanac Marcel Hirscher (576) koji nije nastupio u Santa Caterini, dok je Paris na trećem mjestu (405) preskočio Francuza Alexisa Pinturaulta (349).

>> Natko Znrčić-Dim završio treći na spustu u Lake Louiseu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije