Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolji projekti

Zagorje u vrhu po energetskoj učinkovitosti

ivan vrdoljak
Foto: MatijaTopolovec/PIXSELL
1/5
15.04.2014.
u 11:45

Ministar Vrdoljak Krapinsko - zagorskoj županiji donio 2,3 mil. od ukupno 11,5 mil. kuna, koliko je ministarstvo osiguralo za poticanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije

U sklopu službenog posjeta ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka Krapinsko zagorskoj županiji Zagorcima su se predstavili i kandidati za EU parlament. Jozo Radoš istaknuo je kako je bitno ljude animirati da izađu na izbore.

- Zalagat ću se za zapošljavanje svih kategorija građana, a te za veću konkurentnost malog i srednjeg poduzetništva, a goruća tema je energija i energetika, a tu je bitna i suradnja s našim ministrom Vrdoljakom - naglasio je Radoš, dodavši da očekuju jedan mandat.

Drugi kandidat Marin Vučić iz Sračinca u varaždinskoj županiji, po struci je defektolog, te je rekao je kako će se on zalagati za zapošljavanje osoba s invaliditetom, jer su oni najviše zakinuti.

I dok su kandidati na Trgu građanima dijelili letke te naranče i mrkvu, ministar Vrdoljak potpisao je Gospodarskoj komori ugovore s općinama i gradovima kojim oni dobivaju 2,3 milijuna kuna od ukupno 11,5 milijuna kuna, koliko je ministarstvo osiguralo za poticanje energetske učinkovitosti.

- Iz ove županije dobili smo najbolje pripremljene projekte, stoga i najviše novca ide upravo vama - poručio je Vrdoljak.

>>Ovo je jedini hrvatski grad s nagradom Europske komisije

Komentara 1

KU
kumrovčanin
22:38 15.04.2014.

Što je to Gospodarska komora, nije to naziv takav i šteta što se ne piše kako treba kad se već piše u "sklopu"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije