Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optimalno rješenje

Zagorje - Tehnobeton predao zahtjev za pokretanje predstečajne nagodbe

'26.04.2010., Varazdin- Poslovni prostori Zagorje Tehnobetona. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
02.06.2014.
u 13:18

Zagorje - Tehnobeton d.d. predao je zahtjev za pokretanje predstečajne nagodbe Fini u petak 30.svibnja

Zagorje - Tehnobeton d.d. predao je zahtjev za pokretanje predstečajne nagodbe Fini u petak 30.svibnja, objavili su iz te tvrtke.

- Pokretanje predstečajnog postupka optimalno je rješenje za financijsko i operativno restrukturiranje Zagorje – Tehnobetona d.d. kako bi se stabilizirali poslovni procesi i vratila konkurentnost na nivo značajnog regionalnog poslovnog subjekta u graditeljskom sektoru - poručuju iz tvrtke.

>>Bunić podnio ostavku na mjesto predsjednika uprave

Komentara 2

MM
muljator.miro
10:40 03.06.2014.

....a gdi su penezi Buniću!? Zamračeni su, haaa! Vratite oteto kooperantima, a zatim u stečaj. Najveća mustra varaždinske mafije M.B.

VE
vezana
07:47 03.06.2014.

Sramota...državi niste dužni previše, dakle većinski dužnici su privatnici. Postavlja se pitanje sa kime ćete uopće raditi,jer Predstečajne su propast za male poduzetnike, a bome sve više i za velike. Austrijski vlasnik vam je nudio 100 miljuna eura za financijskee obveze, no odbili ste ga, jer je Predstečajna isplativ posao, samo se nadam da će vam biti ODBIJENA, jer ne spašavate vi radna mjesta nego želite čim više poharačiti firme kojima ste dužni-SRAMOTA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije