Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
arena varaždin

Vanna i Jacques pjevaju za kupnju uređaja magnetske rezonance

vanna
Davor Puklavec/PIXSELL
01.09.2016.
u 13:00

U bolnicama sjeverozapadne Hrvatske ne postoji nijedan takav uređaj, a cilj je nabaviti ga barem za Opću bolnicu Varaždin

Vanna, Jacques, Gazde, Ivica Pepelko, ali i brojni drugi izvođači 29. će rujna zapjevati u Areni Varaždin. Na humanitarnom koncertu skupljat će se novac za kupnju uređaja magnetske rezonance, koji trenutno ne posjeduje nijedna bolnica na sjeverozapadu Hrvatske. Donacijama, ali i prodajom karti za koncert po cijeni od 50 kuna u Općoj bolnici Varaždin nadaju se da će skupiti barem dio od potrebnih 35 milijuna kuna, koliko im treba za kupnju uređaja.

- Magnteska rezonanca smatra se standardnom dijagnostičkom metodom u prijeoperativnoj obradi tumora organa zdjelice, na primjer tumora jajnika i maternice u žena, tumora prostate i tumora rektuma kod oba spola - objašnjavaju iz varaždinske bolnice te pozivaju na koncert "Dar za eNeMaR" 29. rujna u 19 sati.

Komentara 3

DH
dalibor.hren
17:54 06.05.2017.

Život na vagi!

KO
korisnicc
19:21 09.10.2016.

Bravo.

NA
narod1
10:35 20.03.2017.

Sudeći prema njihovoj popularnosti i dosadašnjoj prodaji karata, skupit će barem 100 Kn. Ako sami prilože 50 Kn

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije