Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Trener Elvis Scoria uživa podršku uprave Slavena, barem do Osijeka

Scoria
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
17.09.2014.
u 14:00

U kuloarima se sve češće spominju imena Scorijina nasljednika. Najzvučnije zvuče imena Prosinečkog i bivšeg izbornika Štimca

Slaven Belupo prošlu sezonu izbjegao je ispadanje iz Prve HNL za dlaku. Iako su znali da neće biti lako, navijači farmaceuta ni u najgoroj noćnoj mori nisu očekivali da će ponovno gledati vrlo loš Slaven i grčevitu borbu za opstanak. Nakon osam kola, Koprivničanci drže uvjerljivo posljednje mjesto na tablici sa samo četiri boda, duplo manje od pretposljednjeg Zadra. Ćirin Zadar zadnji u nizu je do nogu potukao farmaceute. Nedjeljni poraz od 4:0 otkrio je sve mane koprivničke momčadi. Obrana je katastrofalna, napad ne postoji. Momčad nema ni glavu ni rep. Iako je uprava kluba kasnila s igračkim i stručnim kadroviranjem punih dva mjeseca, većina navijača glavnim krivcem za loše rezultate smatra trenera Elvisa Scoriju. Javna je tajna da u svlačionici nema “pajdašije” među igračima. Ipak, klub je i dalje uz svog trenera, barem do Osijeka.

- Nismo dosad razgovarali o njegovoj smjeni. Unazad dvije godine mislim da smo smijenili pet trenera i mislim da bi se već igrači trebali zamisliti. S više volje, truda, žara i časti morali bi braniti boje kluba. Financijska situacija nije bajna u klubu, ali je i dalje bolja nego u tri, četiri kluba u ligi koji ne isplaćuju plaće igračima - istaknuo je zamjenik predsjednika Slavena Belupa Mišel Jakšić.

U kuloarima se kao Scorijin nasljednik spominju Ferenčina, Bonačić i Prosinečki, ali i Mršić i bivši izbornik Štimac. Potonja dvojica gledali su Slaven u Zadru.

Komentara 2

Avatar Peterančan
Peterančan
10:35 18.09.2014.

Nije problem u trenerima, 90 posto članova uprave tam nema kaj delati. Dugogodišnji je to problem. Uprava treba nabaviti peneze, sportski direktor mora kupiti prave igraže, a ne ove za koje nije niko ni čul, jadnike kojih su se rešili i klubovi koji su ispali iz 1.HNL. Vrnite Nikolu, vrnite Valenta, kak bu klubom upravljal neko ko je i grad dopelal pred bankrot.

SV
svrakic
19:50 17.09.2014.

Kakav izbor potencijalnih trenera samo....ok...Robi je majstor bio i ostao......ali ima i domaćih legendi Slavena koja mogu i trebaju sjesti na čelnu klupu kluba !!!!! Kad bi Uprava kluba to kužila ??!! Vlastitim snagama naprijed !!!!!! Pustite "imena" , samo dođu , nakrkaju klub "uvoznim" igračima , uzmu lovu i pa-pa.......a domaćih nema niti na vidiku, jer nisu pogodni za mrknuti lovu u shemi kupi-prodaj-kupi i tako godinamaaaaa !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije