Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

I hrvatski rukometaši na Zrinskom trgu u srijedu pomažu Marijeti

Igor Vori
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
28.10.2014.
u 16:35

Hrvatski rukometaši na Zrinski trg dolaze oko 11 sati. Dijelit će autograme, slikati se s navijačima, loptati s njima...

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u četvrtak u 18 sati u Koprivnici u kvalifikacijskom dvoboju za odlazak na Europsko prvenstvo 2016. godine u Poljskoj dočekuje Nizozemsku. Interes za utakmicu je ogroman, gimnazijska dvorana bit će ispunjena do posljednjeg mjesta. Reprezentacija Hrvatske gostuje u podravskoj metropoli u sklopu obilježavanja 60 godina muškog Rukometnog kluba Koprivnica. Hrvatski reprezentativci sutra (srijeda) će se družiti sa svojim navijačima.

Na Zrinski trg dolaze oko 11 sati, nakon što u Galeriji Koprivnica razgledaju izložbu fotografija o počecima muškog rukometa u Koprivnici, čiji je autor Ivo Čičin Mašansker. Sjajna je to prigoda za stare i mlade zaljubljenike u rukomet i naše ‘kauboje’ da zatraže autogram, uslikaju se ili da razmjene koju loptu s njima. Bit će i nagradnih igara, a cijelo druženje imat će i humanitarni karakter.

Ispred novootvorenog kafića Mojo prodavat će se majice s natpisima podrške Marijeti Bugarin (11), djevojčici koja jedina u Hrvatskoj ima Parry-Rombergov sindrom, bolest koja izjeda jednu stranu lica. Održat će se i bogata nagradna tombola. I hrvatski reprezentativci će se uključiti u tu hvalevrijednu akciju. Donacije je i dalje moguće dati na telefon 060/96-96-96 (5,25 kuna + PDV) ili putem žiroračuna u Podravskoj banci HR4423860021552001321.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije