Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPADA DRAVA

Prekinute mjere redovne obrane od poplave na dvije dionice kod Varaždina

Drava,rijeka
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
02.09.2014.
u 12:26

Protok na brani HE Varaždin u staro korito je pao na ispod 800 kubičnih metara u sekundi, s tendencijom daljnjeg opadanja

Mjere redovne obrane od poplave koje su noćas upostavljene na području Varaždina i okolice jutro našto poslije deset sati su prekinute na dvije dionice. Mjere redovne obrane od poplave prekinute su na lijevoj obali starog korita rijeke Drave od željezničkog mosta Varaždin do granice sa Slovenijom i na desnoj obali starog korita rijeke Drave.

- Protok na brani HE Varaždin u staro korito je pao na ispod 800 kubičnih metara u sekundi, s tendencijom daljnjeg opadanja – stoji u obrazloženju prekida obrane od poplava koje su donijele Hrvatske vode, vodnogospodarski odjel za Muru i Dravu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije