Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽILI PEharE

Klara Sedlar i Matija Lukina ponovno najbolji sportaši Zagorja

Matija Lukina i Klara Sedlar
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
27.01.2015.
u 06:50

Priznanje za životno djelo dobio je Stjepan Frinčić, bivši nogometaš i tenisač, te postumno nekadašnji trener Srećko Tisanić

Najboljim sportašima Krapinsko-zagorske županije za prošlu godinu proglašeni su triatlonac Matija Lukina i kuglačica Klara Sedlar. Oboje su pehare već dobili i za 2013. godinu.

Lukina je lani osvojio naslov hrvatskog prvaka u sprint i olimpijskom triatlonu te treće mjesto na Balkanskom prvenstvu u Elite man triatlonu, dok je Klara Sedlar članica hrvatske reprezentacije koja se okitila naslovom svjetskih juniorskih prvakinja, a pojedinačno je bila srebrna.

Najboljom muškom ekipom na svečanosti u Gornjoj Stubici proglašeni su igrači košarkaškog kluba Zabok, a ženskom momčadi atletska ekipa Sportskog društva Stubica. Priznanje za životno djelo primio je Stjepan Frinčić, bivši nogometaš i tenisač, a postumno je isto priznanje dodijeljeno i Srećku Tisaniću, nekadašnjem treneru Nogometnog kluba Mladost iz Zaboka.

Na svečanosti proglašenja najboljih zagorskih sportaša bili su pomoćnik resornoga ministra Tomislav Paškvalin, proslavljeni hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc i poznati sportski novinar Mićo Dušanović.

Dodjelu je organizirala Sportska zajednica Krapinsko-zagorske županije, koja okuplja 155 klubova i udruga s 8400 sportaša i sportašica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije