Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKI DUŽNOSNICI

Josipović i Pusić na otvorenju 18. festivala čipke u Lepoglavi

FESTIVAL ČIPKe
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/13
18.09.2014.
u 22:57

Posjetitelji će na festivalu, koji traje do nedjelje, moći vidjeti najljepše čipke iz Hrvatske

Visoki državni dužnosnici, predsjednik Ivo Josipović i ministrica vanjskih i europskih poslova i potpredsjednica Vlade Vesna Pusić, danas su nazočili otvorenju 18. međunarodnog festivala čipke u Lepoglavi.

Posjetitelji će na festivalu, koji traje do nedjelje, moći vidjeti najljepše čipke iz Hrvatske. Predstavit će se svi naši vodeći čipkarski lokaliteti - Pag, Hvar, Sveta Marija, Sikirevci, Trg kraj Ozlja, Split i Lepoglava.

Na festivalu čija je ovogodišnja tema Čipka i nakit bit će prezentirani i neki od najatraktivnijih čipkarskih uradaka na temu čipke i nakita iz Belgije, Slovenije, Mađarske i Poljske, a posebno će biti predstavljene čipke iz Bosne i Hercegovine, zemlje–partnera ovogodišnjeg festivala.

Sve izložbe otvorene su od 10 do 20 sati, a cijena ulaznica za sve izložbene prostore je 10 kuna.

>> Za čipku trebaju mjeseci preciznog i vještog rada

Komentara 1

Avatar gecdra
gecdra
07:08 19.09.2014.

Došli su vidjet grad gdje bi mogli provest ostatak života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije