Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Josip Zorčec podnio ostavke i istupio iz HDZ-a

Zorcec
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
19.04.2014.
u 13:47

Član Predsjedništva stranke na županijskoj razini poslao je Darku Horvatu pisanu ostavku, a iz stranke je, osim njega, izašlo i više članova ogranka u Novom Selu Rok

Josip Zorčec podnio je ostavke na sve dužnosti u stranci i istupio iz HDZ-a! Zorčec je za Večernji list to i potvrdio, kao i predsjednik međimurskog HDZ-a Darko Horvat.

- Dobio sam pisanu ostavku Josipa Zorčeca, i o njoj ćemo raspravljati u utorak. Tada ću moći reći više o toj temi - kaže Horvat. Zorčec je prije par tjedana novinarima rekao da je na sjednici čakovečke organizacije predsjednik Tomislav Novinščak podnio ostavku, što je izazvalo oštru Novinščakovu reakciju. Ustvrdio je ostavki nije bilo, već je samo ponudio mandat na raspolaganje.

- Vrlo teške i čudne stvari se događaju gospodinu Zorčecu - rekao je na konferenciji za novinare Novinščak, na stranu kojeg je stao i Darko Horvat. Osim u stranci, u kojoj je bio član Predsjedništva na županijskloj razini, Zorčec je teške dane proživljavao i u Međimurskim vodama, gdje mu je nakon smjene s direktorske pozicije ponuđen, po njemu, neprihvatljiv novi ugovor o radu.

Inače, u ostavci navode se i potpisi više članova ogranka HDZ-a u Novom Selu Rok, koji je Zorčec vodio. Horvat kaže da ne bi govorio o broju članova koji su zajedno sa Zorčecom izašli iz stranke, jer navodno ima i nekih spornih potpisa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije