navigacija Sjeverozapadna Hrvatska 5
Schola medica 2012.

Ivana Gagro i Anja Karić najbolje na natjecanju zdravstvenih škola

Državno natjecanje učenika zdravstvenih škola održano je u Srednjoj školi u Bedekovčini

Ivana Gagro i Anja Karić najbolje na natjecanju zdravstvenih škola

Foto: Sabina Sviben/VLM

U Srednjoj školi Bedekovčina održano je Državno natjecanje učenika zdravstvenih škola "Schola medica 2012.", odnosno 17. državno natjecanje u programu medicinska sestra i medicinski tehničar i 14. državno natjecanje u programu fizioterapeutski tehničar. Na natjecanju u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i SŠ Bedekovčina sudjelovale su 24 zdravstvene škole iz cijele Hrvatske.

Prvo mjesto u programu medicinske sestre pripalo je Ivani Gagro iz Medicinske škole Osijek, pod mentorstvom Jasenke Vujanić. Drugo mjesto među medicinskim sestrama osvojila je Adriana Luketić iz Medicinske škole Karlovac pod mentorstvom Marije Prebeg-Starešinčić, a treće Maja Vukić iz SŠ Bedekovčina pod mentorstvom Martine Zaplatić.

Pobjedu na natjecanju među fizioterapeutskim tehničarima osvojila je Anja Karić iz Zdravstvenog učilišta Zagreb pod mentorstvom Ane Kovačević, drugo mjesto Martina Lončarić iz Srednje škole Pregrada pod mentorstvom Anite Kanić, a treće Frane Bačić iz Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar, pod mentorstvom Verice Tičine.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija