Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rok

HT-u rok za selidbu antene, Tele2 svoju smjestio u – crkveni zvonik

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 29.07.09., Cakovec, Hrvatska- Gradonacelnik Murskog Sredisca, Josip Dobranic. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'
20.12.2011.
u 12:07

Antena teleoperatera smještena je u blizini vrtića i pošte, između zgrade i kuća. Tele2 pak ima odašiljač – u crkvenom zvoniku!

MURSKO SREDIŠĆE – Gradsko vijeće Murskog Središća odlučilo je da se dogovori o preseljenju HT-ova antenskog stupa trebaju obaviti najkasnije do početka svibnja iduće godine, do kada se stup treba preseliti iz središta grada.

– U protivnom Grad će podnijeti službenu prijavu nadležnoj građevinskoj inspekciji – najavio je gradonačelnik Josip Dobranić. Antena teleoperatera smještena je u blizini vrtića i pošte, između zgrade i kuća. Tele2 pak ima odašiljač u – crkvenom zvoniku! Građani već godinama negoduju jer se boje zračenja. Prije nekoliko mjeseci dogovoreno da će HT o svom trošku premjestiti stup, no Grad bi trebao osigurati lokaciju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije